Hoe werkt het

ONZE MISSIE

Onze missie is solliciteren makkelijker, sneller en efficiënter te maken. Waarom verschillende websites bezoeken om jouw ideale baan te vinden?  VDHMATCH biedt het totaaloverzicht van alle assistant vacatures in Nederland. Meer dan 80% van de werknemers is latent op zoek, waarom moet dan het initiatief alleen bij jou liggen? Bij VDHMATCH word jij gevonden, voordat je weet dat je op zoek bent.


 

Laat je vinden

Het voordeel van VDHMATCH is dat werkgevers op zoek gaan naar jou. Dus, terwijl jij gewoon bezig bent met je hobby of in je luie stoel tv zit te kijken, word je toch gevonden en kan je benaderd worden. Handig toch? Ook kun je zelf je interesse kenbaar maken in een vacature. Met VDHmatch sta je altijd open voor iets beters. 

 

Anonieme voorselectie

Het draait bij VDHMATCH om de inhoud van jouw cv. Daarom schermen wij in eerste instantie jouw persoonsgegevens af. Wanneer een werkgever jou benadert voor een gesprek en jij daarop akkoord geeft, worden jouw persoonlijke gegevens pas zichtbaar. 

 

Alleen vacatures die bij jou passen

VDHMATCH beoordeelt cv’s puur op basis van inhoud en koppelt dit aan de vacatures die worden geplaatst. Zo krijg je alleen de vacatures te zien die het beste bij jou passen. Andersom krijgen bedrijven alleen de cv’s te zien die het beste passen bij hun vacatures. Hoe beter de match, hoe hoger jouw cv in de resultatenlijst komt. 

 

Laat je verrassen met iets beters

Met een cv op VDHMATCH kun je altijd benaderd worden voor een baan waar je zelf misschien niet zo snel aan gedacht had. Zelfs al ben je tevreden met je huidige baan, je weet nooit wat voor spectaculaire uitdaging er nog meer te wachten staat. Laat je verrassen met een nog leukere baan of een beter salaris. 

In eerste instantie is ons doel om een totaaloverzicht te bieden van alle assistant vacatures in Nederland. Daarom verzamelen wij zoveel mogelijk assistant vacatures van diverse vacaturesites. De automatische matching kan alleen plaatsvinden met de vacatures die ook daadwerkelijk zijn aangemaakt door werkgevers binnen VDHMATCH. Dit aantal zal, naar mate we langer bestaan, gaan groeien, waardoor VDHMATCH steeds betere matches kan gaan maken.