Werkgever

ONZE MISSIE

Het werven van een assistant sneller, makkelijker en goedkoper maken. VDHMATCH is een gespecialiseerd platform voor het vinden van de perfecte assistant, zoals een personal assistants, office managers, management assistant, HR assistant, marketing assistant etc.. Door het plaatsen van een gratis vacature maakt u automatisch gebruik van onze database en het efficiënte recruitmentsysteem. U kunt kosteloos en onbeperkt kandidaten uitnodigen. 

Ervaar het gemak, de snelheid en het resultaat van VDHMATCH.


 

Alleen de beste kandidaten

Het matchingssysteem van VDHMATCH kijkt hoe de cv’s matchen met de inhoud van de vacature. De resultaten worden gesorteerd via een matchingspercentage. Zo krijgt u in een oogopslag de best passende kandidaten te zien.

 

Besparing van tijd

U bepaalt zelf hoeveel cv’s u bekijkt en welke kandidaten u wilt uitnodigen. U gaat dus alleen aan slag met de voor u interessante kandidaten, alle andere kandidaten krijgen automatisch bericht wanneer u de vacature sluit.

 

Kosteloos alle cv's bekijken

Alle cv’s in onze database zijn kosteloos te bekijken. De cv's worden duidelijk gepresenteerd, waardoor u er snel en overzichtelijk doorheen kunt lopen. VDHMATCH zet de best passende kandidaten bovenaan, maar u kunt de overigen ook nog steeds bekijken en uitnodigen.

 

Lage kosten, hoog rendement

Bij VDHMATCH kunt u kosteloos alle cv’s bekijken en kandidaten uitnodigen. U betaalt pas als de kandidaat uw uitnodiging accepteert. Hiervoor betaalt u per kandidaat eenmalig 99 euro, zonder verdere kosten bij het in dienst nemen van de betreffende kandidaat.

Mocht er toch behoefte zijn aan een fullservice en gespecialiseerd W&S bureau, dan kunt u contact opnemen met VAN DER HOUWEN recruitment. De gemaakte kosten via VDHMATCH voor de betreffende search worden dan verrekend.